Vragen? Stuur ons een bericht.

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
2accompany
Kromme Spieringweg 412
2141AM Vijfhuizen
info@2accompany.nl
KvK nummer: 34239147
The Netherlands


Of vind ons op social media

                   

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze service?

Voor iedereen die graag wil reizen en niet alleen wil, kan of durft te gaan, voor jong(er) en oud(er).

Hoeveel kost deze service?

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de soort reis die je wilt maken. Vliegtickets en accommodaties wijzigen constant van prijs en zijn zelfs afhankelijk van hoe ver van te voren je boekt. De kosten kunnen we verdelen in:

* Reis- & accommodatiekosten (vliegtickets, accommodatie, vervoer over land, etc). De kosten van jezelf, maar ook van je persoonlijke reisgenoot van 2accompany.

* Daarnaast is er de fee van je persoonlijke reisgenoot van 2accompany.

* Tijdens het reizen en de vakantie moet je verder denken aan kosten voor de dagelijkse gang van zaken, zoals eten, drinken, bezoek aan musea / uitjes / attracties, vervoer, etc, voor jezelf en ook je persoonlijke reisgenoot.

Ik wil graag met mijn partner begeleidt reizen, kan dat?

Onze service is persoonlijk. Dit houdt in dat we mensen persoonlijk één-op-één begeleiden, maar ook kleine groepjes. Jij en je man (of vrouw) of jij en je beste vriendin, etc. Dat is geen probleem.

Mag ik zelf een reis uitkiezen?

Jazeker. Als je al weet waar je graag naar toe wilt, naar welk land en/of plaats en je hebt ook al een appartement of hotel gevonden, dan kunnen we die voor je boeken. Aan de andere kant, als je alleen weet dat je graag weg wilt, maar je weet nog niet waarheen, dan kunnen we samen met je kijken wat bij je past.

Ik gebruik medicijnen, is dat een probleem?

Je kunt medicijnen meenemen naar het buitenland, maar daar zijn wettelijke regels voor opgesteld. Deze zijn o.a. afhankelijk van het land waar je naar toe wenst te gaan en de duur van je verblijf in het buitenland. Wij zullen dit met je doornemen en je adviseren wat je van te voren moet regelen.

                 

Liever face-to-face contact? Dat kan! 

 Stuur ons een bericht met je informatie

voor het maken van een afspraak.